Sverige i topp när halva ISDE 2024 är avklarad

Med tre dagar av International Six Days Enduro (ISDE) 2024 bakom sig fortsätter Sveriges förare att prestera starkt, särskilt i Junior World Trophy, där laget fortfarande håller första platsen. Halvvägs genom tävlingen visar de svenska förarna både otrolig uthållighet och skicklighet i det hårda motståndet.

Junior World Trophy: Sverige håller ledningen

Det svenska Junior World Trophy-laget är fortsatt i topp efter dag 3 med en sammanlagd tid på 6:04’31.67, och utökar sitt försprång till Frankrike som nu ligger 2 minuter och 8 sekunder bakom. Max Ahlin, Albin Norrbin och Axel Semb fortsätter att leverera stabila och imponerande prestationer, vilket ger Sverige ett utmärkt utgångsläge inför de kommande tre dagarna.

Women’s World Trophy: Sverige på tredje plats

Sveriges Women’s World Trophy-lag behåller sin tredjeplats med en total tid på 7:08’07.24, men har nu ett gap på 12 minuter och 24 sekunder till ledande USA. Även om Sverige ligger en bit bakom, fortsätter Emelie Karlsson, Linnea Åkesson och Hedvig Malm att kämpa, och med tre dagar kvar finns fortfarande chans att klättra i resultatlistan.

World Trophy: Sverige klättrar till åttonde plats

I World Trophy-klassen har Sverige avancerat till åttonde plats med en sammanlagd tid på 8:35’10.28. Med dryga 4 minuter efter positionen ovan, visar Nisse Bengtsson, Arvid Modin, Gustav Mahler och Kalle Ahlin att de har potential att fortsätta förbättra sina positioner under de återstående dagarna.

Instagram: Teamswe_isde2024

Resultat>>