Juniorlaget håller ledningen när dag 4 av ISDE 2024 är avslutad

När den fjärde dagen av International Six Days Enduro (ISDE) 2024 nu är klar, fortsätter Sveriges Junior World Trophy-lag att dominera och behåller sin första plats med ett litet försprång över Frankrike. Trots motgångar i World Trophy-laget med Gustav Mählers sjukdom, kämpar de svenska förarna vidare.

Junior World Trophy: Sverige fortsätter att leda

Det svenska Junior World Trophy-laget befäster sin ledning efter dag 4 med en total tid på 8:18’23.93, och ligger nu 2 minuter och 8 sekunder före Frankrike. Max Ahlin, Albin Norrbin och Axel Semb fortsätter att imponera och håller Sverige kvar i toppstriden.

Women’s World Trophy: Sverige kämpar vidare på tredje plats

I Women’s World Trophy håller Sverige sin tredjeplats med en tid på 9:43’06.76, även om avståndet till ledande USA har ökat till 19 minuter och 31 sekunder. Emelie Karlsson, Linnea Åkesson och Hedvig Malm visar stor uthållighet trots den hårda konkurrensen och de utmanande förhållandena.

World Trophy: En tuff dag 

För World Trophy-laget blev dag 4 en prövning, då Gustav Mähler tvingades bryta på grund av sjukdom. Trots detta kämpar Nisse Bengtsson, Arvid Modin och Kalle Ahlin vidare, och laget ligger nu på femtonde plats med en total tid på 13:56’02.49.

Resultat>>

Instagram: Teamswe_isde2024